Marimea nu ti se potriveste?

 

Solicita schimbarea cu alta marime in maxim 14 zile de la data primirii coletului.

Specialistii YourStyle.ro sunt gata sa-ti raspunda la orice intrebare. Contacteaza-ne la tel: 0740 494 676  (L-V 09:00 - 15:30) email: office@yourstyle.ro si ne ocupam noi de tot!

 

ATENTIE!

Produsele pot fi schimbate gratuit doar in cazul in care marimea nu se potriveste!

Schimbul de marime GRATUIT se aplica doar in cazul incaltamintei din piele, marcata cu imaginea "Piele naturala 100%" in coltul din dreapta a fiecarei imagini de produs.

Acestea vor fi schimbate gratuit doar o singura data si vor fi inlocuite cu acelasi produs sau cu produs asemanator (din aceeasi categorie).

Ulterioarele schimburi de produse vor suporta costuri de transport (18 lei / schimb)

In cazul in care noul produs este mai scump, valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produs ales.

In cazul schimbului de Costume de baie, produsele trebuie sa respecte masurile de igiena (produsul returnat nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, mirosuri neadecvate).

Orice alt schimb de produs poate fi efectuat cu un cost aditional de 18 lei.

 

Recomandarile Your Style privind schimbarea produselor:

Daca te-ai decis sa schimbi produsul achizitionat, te rugam sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iti recomandam sa returnezi produsul in starea in care l-ai primit: in ambalajul original (cutie sau punga), cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara a interveni in niciun fel asupra acestuia, si sa ambalezi coletul corespunzator (in hartie sau nylon), inainte de a fi predat curierului.
  • De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa eviti returnarea produselor deja folosite sau deterioritate, deoarece, in acest caz nu sunt indeplinite conditiile de returnare, iar acest lucru va atrage dupa sine plata taxelor de curier dus-intors.

 

Verificarea produselor returnate:

Toate produsele returnate sunt analizate individual, in detaliu, de catre specialistii nostri, iar procesul de verificare se realizeaza in fata camerelor de supraveghere pentru a exista o transparenta maxima in analiza cererii tale de returnare.

 

Motive pentru care Your Style refuza returul produselor:

  • deteriorarea fizica a ambalajului original (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face);
  • deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original;
  • utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.
Produs adaugat la favorite

Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.

Va rugam sa cititi Politica de Prelucrare a datelor personale